بعد از اینکه از سلامت باترى مطمئن شدید گوشى را به منبع وصل کنید و پاور کنید. میزان جریان کشى گوشى به حل مشکل کمک میکند. درصورتیکه هیچ جریانى کشیده نشود میتواند مشکل از کلید پاور یا فلت آن و کانکتور باترى باشد و یا اینکه فیوزها و قطعات سر راه آنها را چک کنید. سپس مدار تغذیه و آى سى تغذیه چک شود. اگر با زدن پاور جریان زیادى کشیده شود اتصالى در مدار وجود دارد که اکثرا قطعه داغ مى شود. آن قطعه را تعویض کنید. اگر جریان ١/. تا ٢/. کشیده شود مشکل از cpu دستگاه میباشد.
برای پیدا کردن مشکل گوشی خاموش شده دستگاه را به منبع تغذیه وصل کرده و جریان کشی می کنیم، که در این حالت دستگاه اعداد مختلفی را نمایش میدهد که هر یک از اعداد به معنی ایراد خاصی در گوشی می باشد. 1. اگر عدد روی دستگاه منبع تغذیه از 5 صدم تا 12صدم را نشان داد پس مشکل از هارد گوشی می باشد. 2. اگر عدد نمایش داده شده روی 15 صدم بود پس مشکل از CPU گوشی می باشد. 3. همچنین نمایش اعداد 33 صدم و 24 صدم نیز امکان وجود مشکل هارد را دارد و همینطور به ترتیب اعداد دیگری که هرکدام از آن ها نشانگر مشکل خاصی در گوشی می باشد. بعد از تشخیص ایراد گوشی شروع به تعمیر و رفع اشکال دستگاه می کنیم که در بعضی مواقع مشکل از هارد گوشی می باشد و نیاز به تعویض دارد.
برای تعویض هارد گوشی اول چک می شود که مارک و مدلی از هارد که به گوشی میخورد در بازار موجود است یا خیر. به دلیل این که هارد خریداری شده یا باید از مدل هارد خود گوشی باشد یا باید بنا به تجربه تعمیر کار مدلی باشد که به نوع گوشی و هارد قدیمی با دستگاه سازگار شود. (در اینجا تعمیر کار طبق تجربه حرفه ای خود تشخیص می دهد که چه نوع هارد را باید انتخاب کند که به درستی روی دستگاه جواب دهد). مرحله بعد از تشخیص و تعویض هارد که تعمیر سخت افزاری گوشی محصوب میشود، تعمیرات نرم افزاری می باشد نرم افزاری: بعد از تعویض هارد گوشی یک سری نرم افزار است که باید زده شود 1. اولی دامپ خود هارد است که باید هارد پروگرام شود. 2. بعد از آن دستگاه روی آرم بالا می آید که در این مرحله باید گوشی فلش شود. 3. در محله آخر گوشی ه طور کامل بالا می آید که در اینجا باید سریال زده شود که دستگاه سیم کارتت را بخواند. دستگاهی که مشکل خرابی هارد دارد به سه شکل خرابی خود را نشان میدهد: 1. دستگاهی که به طور کامل خاموش شده باشد: که در این حالت با استفاده از منبع تغذیه و اعداد نشان داده شده مشخص می شود که مشکل اصلی گوشی از چه قسمتی است. 2. دستگاهی که روی آرم است: در این حالت گوشی فلش می شود و اگر باز هم بعد از فلش کردن، گوشی بالا نیامد و تعداد ارورر های مربوطه را نشان داد باز هم مشکل از هارد گوشی می باشد. 3. دستگاهی که روشن است: در این حالت اطلاعات از درون گوشی به هیچ عنوان پاک نمیشود. یعنی اگر عکس، برنامه، فیلم، اطلاعات یا هرچیز دیگری را از گوشی پاک باز میبینید که سرجای خود هستند یا حتی اگر گوشی خود را ریست کنید باز هم چیزی پاک نمی شود. در اینجا مشخص می شود که مشکل از هارد گوشی می باشد.
نکته: برای رفع خاموشی باید ابتدا بوت دستگاه ترمیم شود در صورت جواب نگرفتن باید هارد دستگاه تعویض شود در مواردی که cpu دستگاه مدیاتک میباشد این مشکل ممکن است به علت آپدیت ناقص یا فلش شدن نادرست دستگاه باشد که در 50 درصد موارد مشکل خاموشی با رایت کردن بوت دستگاه رفع میشود.