در این بخش از آموزش تعمیرات موبایل به یکی از مهمترین بخش های گوشی های هوشمند می پردازیم که برای انجام تعمیرات آن و آموزش تعمیر سنسور گوشی موبایل نیاز است که آن را به طور کامل بشناسید ویاد بگیرید و بعد به چگونگی تعمیر آن بپردازیم.
لازم به ذکر است که در هرقسمت از گوشی های شما برای اینکه کارایی آن هرچه بیشتر هوشمندانه شود، سنسوری قرار داده شده، به عبارت دیگر از سنسور های مختلفی برای بالا بردن کارایی دیوایس هوشمند گوشی استفاده می شود و گوشی شما بدون این سنسور ها خیلی از کارایی های خود را از دست می دهد و به یک گوشی ساده و کم کارایی تبدیل می شود و دیگر هوشمند محسوب نمی شود.
سنسور ها بخش مهمی از گوشی های هوشمند شما را شامل می شوند مانند سنسور اثر انگشت، سنسورحرکت سنجی، سنسور خاموش شدن صفحه گوشی هنگام صحبت کردن با تلفن و خیلی از سنسور های دیگر که گوشی شما را هوشمندتر میکند و گوشی های شما بدون آنها یک چیزی کم دارند.
در این بخش برای آموزش تعمیر سنسور گوشی موبایل لبتدا به معرفی چند نوع سنسور می پردازیم به دلیل اینکه برای تعمیر گوشی های موبایل مورد نیاز است که به آنها شناخت پیدا کنیم.
این سنسو نقش محاسبه گر شتاب را عهده دار است. یعنی وظیفه آن محاسبه شتاب گوشی است. زمانی که دستگاه موبایل را حرکت می دهید یا به سمت های مختلف می چرخانید شتاب دستگاه تغیر می کند که این سنسور تغیرات حرکت و یا ثابت بودن حرکت گوشی شما را می سنجد.
محل قرار گرفتن این سنسور دقیقا کنار بلندگو های صحبت کردن با تلفن همراه است. به دلیل اینکه وظیفه آن این است که بفهمد شما با تلفن صحبت می کنید یا خیر زیرا زمانی که شما با تلفن در حال مکالمه هستید باید صفحه گوشی خاموش شود که این تشخیص وظیفه این نسور است.
این سنسور همان طور که از اسمش آشکار است وظیفه آن تشخیص میزان مغناطیسی است که در برنامه هایی نظیر قطب نما از این سنسور استفاده می شود که موقعیت جغرافیایی را تشخیص و مسیر درست را بیابد.
از این سنسور برای تشخیص میزان روشنایی محیط اطراف در گوشی استفاده می شود. گوشی همراه شما این اطلاعات را ازطریق این سنسور دریافت می کند و میزان نور صفحه نمایش شما را تنظیم می کند. لازم به ذکر است که این کارایی زمانی است که شما گوشی خود را رو تنظیم خودکار نور صفحه گذاشته باشید.
این سنسور برای تشخیص اثر انگشت ذخیره شده در گوشی است و برای شناسایی اثر انگشت کاربران به کار می رود که یکی از با امنیت ترین راه های قفل گوش که باز کردن آن هم تنا برای کاربر شناسایی شده بسیار راحت است.
سنسور های بسیار زیاد دیگری نیز وجود دارد که هرکدام کارایی های قابل ذکری دارند که در این قسمت با چند سنسور مهم گوشی آشنا شده اید و یک گام از آموزش تعمیر سنسور موبایل را پشت سر گذاشته اید.